Produk unggulan

Kadatangan Anyar

Proyék Pangénggal Kami

Saha Kami

Didirikeun taun 2017, Hebei Mingshu Impor sareng Ékspor Dagang Co., Ltd. (HBMS) mangrupikeun pamasok anu énggal dina industri hias Cina. Kami nyayogikeun serangkaian mesin beusi tempa, cetakan, bahan hias, asesoris, komponén hias, sareng produk beusi tempa. Dina waktos anu sami, kami nembé nambihan aksésoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, panto tambaga, sareng tangga tambaga. Produk kami ngagaduhan rupa-rupa aplikasi, mimitian ti gerbang halaman, panto lebet, penjaga jandela, tangga, pager, jati, tanda, sareng sajabina ngan ukur imajinasi anjeun.

  • Caption Foundry