Tentang Kami

Ngeunaan Perusahaan Kami

Didirikeun taun 2017, Hebei Mingshu Impor sareng Ékspor Dagang Co., Ltd. (HBMS) mangrupikeun pamasok anu énggal dina industri hias Cina. Kami nyayogikeun serangkaian mesin beusi tempa, cetakan, bahan hias, asesoris, komponén hias, sareng produk beusi tempa. Dina waktos anu sami, kami nembé nambihan aksésoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, panto tambaga, sareng tangga tambaga. Produk kami ngagaduhan rupa-rupa aplikasi, mimitian ti gerbang halaman, panto lebet, penjaga jandela, tangga, pager, jati, tanda, sareng sajabina ngan ukur imajinasi anjeun.

2bd52f971

Ngeunaan Perusahaan Kami

Kami narékahan pikeun nyayogikeun unggal palanggan kalayan layanan paling propésional. Kami arepkeun janten sumber utama mesin beusi tempa, logam hias sareng arsitéktur pikeun praktisi beusi tempa, dealer sareng konsumén kalayan nawiskeun kualitas sareng harga kalapa, waktos gancang tanggap sasarengan pendidikan produk. Kami henteu nawiskeun produksi, tapi kami bakal nyayogikeun anjeun desain kualitas atanapi solusi pikeun masalah numutkeun sarat anjeun, sareng nyayogikeun anjeun produk kualitas ngalangkungan puluhan pabrik koperasi kami. Kami parantos dua taun nganjang sareng milih pabrik Cina. Kami parantos milih 12 pabrik kerjasama prioritas sareng langkung ti 30 pabrik kerjasama alternatip pikeun tingkat kerjasama anu sanés. Urang tiasa nyayogikeun unggal palanggan kalayan produk kualitas pabrik anu béda. Dina waktos anu sasarengan, kami gaduh tim QC sareng Merchandiser anu sacara ketat tiasa ngendalikeun produk sareng kamajuan produksi pikeun mastikeun yén produk anu anjeun peryogikeun sayogi dina waktos sareng kualitas.

Palayanan

Naha sarat anjeun ageung atanapi alit, kami komitmen pikeun ngaleuwihan ekspektasi palanggan sareng kami ngarepkeun ngabantosan anjeun sareng proyek salajengna!

Produk

 Tujuan kami nyaéta nawiskeun seueur produk, ti ​​mesin hias, pager tradisional, elemen panto dugi ka produk énggal unik pikeun anjeun ngahasilkeun produk logam anu mengesankan.

Ngaropea

Upami anjeun henteu tiasa mendakan naon anu anjeun pikahoyong, mangga ngahubungan kami. Kami senang nyobian pikeun Anjeun atanapi produk khusus.