Mesin Fishtail gulung panas

Pedaran pondok:

Mesin Pabrik Fishtail Panas-digulung mangrupikeun mesin anu seueur dianggo pikeun hiasan mesin beusi tempa. Éta dirarancang pikeun ngolah baja pikeun hiasan. Mesin Pabrik Fishtail Anu digulung panas ogé disebat pabrik ngagiling lauk panas. Kusabab urang kedah manaskeun bahan waja sateuacan nganggo mesin ieu.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin Pabrik Fishtail Panas-digulung mangrupikeun mesin anu seueur dianggo pikeun hiasan mesin beusi tempa. Éta dirarancang pikeun ngolah baja pikeun hiasan. Mesin Pabrik Fishtail Anu digulung panas ogé disebat pabrik ngagiling lauk panas. Kusabab urang kedah manaskeun bahan waja sateuacan nganggo mesin ieu. Mesin fishtail anu digulung panas HBMS langkung populér di seueur nagara, sapertos Vietnam, Australia, Kyrgyzstan, Uzbékistan, Tanzania dll. Mesin ieu tiasa ngadamel baja ku pola anu bénten-bénten. Pangaruh produkna sami sareng fishtails. Éta sababna jalma-jalma nyebat mesin ieu mesin ngagiling iwak.

Mesin fishtail listrik anyar MS-YW16 parantos ditingkatkeun dumasar kana mesin anu lami, sareng alat rolling parantos ditingkatkeun. Ékséntrisitas gulung dirobah janten ékséntrisitas batang, sareng gulungna dirobah janten bentuk tilu konci, anu ngajantenkeun umur gulung ningkat ku tilu kali. Alat roller datar ditambihan ka luar, anu tiasa ngadamel waja pasagi sareng waja buleud pikeun gulung rata atanapi tip; ningkatkeun sealing tabung pasagi sareng cetakan embossing, ningkatkeun jinis produksi produk, sareng ningkatkeun éstétika hiasan beusi tempa tempa

Pola kapang

Kamampuhan Gawe

Bar datar

≤60 * 10

Baja Persegi

≤16 * 16

Baja Buleud

≤φ16

Tube Tube

口 20 * 20

Pipa Buleud

≤φ20

Digantelkeun kapang Qty

1 Sét

Kakuatan Motor

3 KW

Laju spindle

10r / mnt

Voltaseu

380V / 50HZ / 3-fase

Ukuran mesin (mm)

L1060 * W500 * H1120

Ukuran bungkus (mm)

L1150 * W550 * H1170

Palét MS '(PC)

1 Pakét

Total volume (m³)

0,74

Beurat Bersih (KG)

380

Beurat Kotor (KG)

400

MS-YWM20

Mesin buntut lauk manual MS-YWM20 utamina cocog pikeun daérah anu kurang listrik. Éta tiasa gaduh sadayana pola mesin fishtail listrik. Kusabab kakuatan drive dikawasa ku tanaga tanaga, laju ngolah sareng kakuatan langkung handap tina mesin listrik. Nanging, dina hartos, éta tiasa ngijinkeun beusi tempa
praktisi di daérah ieu pikeun kéngingkeun langkung seueur produk hiasan ku harga anu murah, sahingga ngalegaan pangsa pasar beusi sareng laju akumulasi modalna nyalira. Dina sababaraha waktos, ieu mangrupikeun pilihan anu kedah diperhatoskeun.

Kalayan téknologi unggulan kami ogé sumanget inovasi, gotong royong, manpaat sareng kamajuan, kami badé ngawangun masa depan anu makmur babarengan sareng perusahaan anu anjeun pikagaduh pikeun Desain Populer pikeun Cina 3mm 316 Kelas ASTM Standar Lembaran Baja Logam pikeun Tenaga Surya, Kami parantos Sértipikasi ISO 9001 sareng mumpuni pikeun produk atanapi jasa ieu .langkung 16 taun pangalaman dina produksi sareng ngararancang, janten barang dagangan kami diulas ku kualitas saé anu saé sareng harga jual anu agrésip. Wilujeng kerjasama sareng kami!
Desain populér pikeun Panel Cina, Panel Ss, Perusahaan kami damel ku prinsip operasi "berbasis integritas, kerjasama anu didamel, jalma anu berorientasi, kerjasama win-win". Kami arepkeun hubungan anu ramah sareng pangusaha ti sakumna dunya


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami