Ngadamel Mesin Coil

Pedaran pondok:

Mesin coil ngadamel listrik didesain pikeun dianggo sareng logam anu dipanaskeun pikeun hiasan. Mesin ieu pikeun nyieun bahan logam janten coiled. Pikeun sababaraha tingkatan, ngadamel mesin coil mirip sareng Hidrolik mesin coil rolling. Kalihna ti éta ngadamel logam coiled babarengan. Mesin coil make listrik mangrupikeun mesin anu anyar dirancang sareng dikembangkeun ku kami.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin coil ngadamel listrik didesain pikeun dianggo sareng logam anu dipanaskeun pikeun hiasan. Mesin ieu pikeun nyieun bahan logam janten coiled. Pikeun sababaraha gelar, nyieun mesin coil mirip sareng Hidrolik mesin coil rolling. Kalihna ti éta ngadamel logam coiled babarengan. Mesin coil make listrik mangrupikeun mesin anu énggal dirancang sareng dikembangkeun ku kami. Éta ngirangan biaya mesin. Dina premis mastikeun pangaruhna, struktur mesin dioptimalkeun, sareng mesin coil ngadamel listrik nembongan. Mesin coil rolling hidrolik mangrupikeun produk generasi terakhir urang. Éta dicirikeun ku kecepatan ngolah gancang, laju ngagugulung tinggi sareng kakuatan anu kuat.

Supplier mesin beusi tempa HBMS hiasan nyayogikeun mesin coil listrik MS-CJ16 sareng Mesin Koil Hidrolik MS-GJ12. Kasohor ku kualitas sareng kapasitas pagawéan anu saé. Naon deui, harga mesin pembuatan coil HBMS henteu mahal. Éta sababna mesin pembuatan coil listrik HBMS pikeun karajinan logam parantos mendakan jual anu saé di pasar internasional, sapertos Wétan Tengah, Kanada, Méksiko, Tanzania sareng India.

Fitur tina HBMS Electric Making Coil Machine
Dirancang sacara ilmiah
Alat nyetir cairan
Kualitas luhur
Gampang dianggo
Ngahasilkeun sakumpulan
Efisiensi tinggi
Konsistensi tinggi
Noise kerja handap
Gampang diurus

MS-CJ16 NGADamel mesin COIL

yuyi
Ieu mesin urang anu nembé dirancang khusus dirancang pikeun muter. Éta tiasa ngagulung hiji tungtung bahan kana bentuk sapertos cangkang. Saéstuna ningkatkeun struktur artistik industri beusi tempa. Mesin ieu dasarna nyumponan sarat bahan tina spésifikasi anu béda dina produksi beusi tempa. Éta tiasa ngolah waja pasagi, waja buleud, beusi datar, pipa pasagi, sareng pipa buleud. Cara operasi na saderhana sareng merenah, kalayan efisiensi coiling anu luhur sareng konsistensi anu saé

Kamampuhan Gawe Bar datar ≤30 * 8
Baja Persegi ≤16 * 16
Baja Buleud ≤φ16
Tube Tube 口 20 * 20
Pipa Buleud ≤φ20
Kakuatan Motor 1.1 KW Voltaseu 380V / 50HZ / 3-fase
Ukuran mesin (mm) L1000 * W500 * H1200 Ukuran bungkus (mm) L1050 * W550 * H1250
Palét MS '(PC) 1 Pakét Total volume (m³) 0,73
Beurat Bersih (KG) 200 Beurat Kotor (KG) 240

MS-GJ12 HYDRAULIC JIEUNAN Mesin COIL

Éta mesin gaya anyar anu ngembangkeun profésional pikeun roller beusi tempa. Ngagunakeun desain otomatis, drive hidrolik, tiasa gampang ngolah bahan pelat lauk janten dipanaskeun. Gampang dioperasikeun, ngolah hiji waktos bakal tiasa bentukna, ningkatkeun pisan efisiensi damel.

Kamampuhan Gawe Bar datar ≤50 * 8
Baja Persegi ≤12 * 12
Baja Buleud ≤φ12
Tube Tube ≤ 15 * 15
Pipa Buleud ≤φ16
Kakuatan Motor 3,35 KW Voltaseu 380V / 50HZ / 3-fase
Ukuran mesin (mm) L1340 * W830 * H1400 Ukuran bungkus (mm) L1400 * W900 * H1450
Palét MS '(PC) 1 Pakét Total volume (m³) 1,83
Beurat Bersih (KG) 436 Beurat Kotor (KG) 486

iuyi (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami