Msc 41 Seri panday Daya Palu

Pedaran pondok:

Palsu palu ogé disebat palu kakuatan. Palu kakuatan panday seueur dianggo pikeun ngajantenkeun karya sapertos ngagambar, ngaganggu, nubruk, ngatik, ngempa, ngelas, ngabengkok sareng nyabak industri beusi tempa. Mesin ieu dipaké pikeun nungkulan logam. Sareng urang peryogi panas bahan baku ieu sateuacan diolah kana bentuk anu béda. Palu listrik panday MS kami didamel tina bahan kualitas luhur, janten dijual kalayan saé pisan di bumi sareng luar negeri.


Detil Produk

Tanda Produk

Palsu palu ogé disebat palu kakuatan. Palu kakuatan panday seueur dianggo pikeun ngajantenkeun karya sapertos ngagambar, ngaganggu, nubruk, ngatik, ngempa, ngelas, ngabengkok sareng nyabak industri beusi tempa. Mesin ieu dipaké pikeun nungkulan logam. Sareng urang peryogi panas bahan baku ieu sateuacan diolah kana bentuk anu béda. Palu listrik panday MS kami didamel tina bahan kualitas luhur, janten dijual kalayan saé pisan di bumi sareng luar negeri. Di sagigireun éta, kami ngahasilkeun ukuran anu béda tina palu listrik numutkeun palanggan. Ayeuna, alat-alat besi tempa HBMS parantos seueur dianggo di seueur nagara, sapertos Kazakhstan, Yordania, Afrika Kidul, Koréa Kidul , Vietnam sareng Tobago dll. Mesin ieu janten pilihan anu hadé pikeun bisnis anjeun.

MSC41-18 MSC41-25 MSC41-40 MSC41-55 MSC41-75
Énergi serangan 240 270 550 700 1000
Jangkungna daérah damel 180 240 230 240 316
Jumlah Serangan tina
Jaman
275 230 210 210 200
Baja kuadrat maksimum tiasa ditempa (mm) 30 * 30 40 * 40 50 * 50 60 * 60 70 * 70
Baja buleud maksimum tiasa ditempa (Diaméter) (mm) 35 45 60 75 90
Kakuatan Motor 1.5 2.2 4 5.5 7.5
Laju spindle 1440 1440 1440 1440 1440
Beurat Anvil 40 250 400 550 850
Beurat Kotor (KG) 300 580kg 1250 1500 2550
Ukuran MesinL * W * H (mm) 800 × 420 × 1170 670x369x1050 1080x600x1389 1440x846x1800 1600x950x1950

Fitur tina panday HBMS Power Hammer
Kualitas luhur
Kapasitas damel anu saé
Merenah pikeun beroperasi
Dipercaya dianggo
Kinerja stabil
Gampang dijaga

Naha Pilih HBMS Power Hammer Forging

1. Pabrikan beusi tempa HBMS parantos ngalaman barang. HBMS ngasilkeun palu panday ku téknologi luhur.
2. mesin penempaan kakuatan HBMS didesain sacara wajar sareng ilmiah.
3. HBMS ngajalin palu dijual gampang dianggo sareng diurus.
4. palu kakuatan HBMS gaduh umur panjang. Éta tiasa dianggo pikeun waktos anu lami teras-terasan.
5. Nalika anjeun nganggo mesin ieu pikeun dianggo sareng logam, anjeun kedah panaskeun bahanna heula.
6. palu hawa panday HBMS otomatis. Éta rada merenah pikeun dipaké.
7. HBMS nyayogikeun kapang anu béda pikeun anjeun milih.
Kami henteu ngan ukur bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nawiskeun solusi anu saé pikeun unggal balanja, tapi ogé siap nampi saran anu ditawarkeun ku prospek kami pikeun Mesin Palu Hawa Udara Cina C41-25 Logam Pangalusna, Kami ngabagéakeun pisan sadaya sudut pandang tina pamariksaan ti bumi anjeun sareng mancanagara pikeun gawé bareng kami, sareng ngarepkeun susuratan anjeun.
Kualitas Terbaik Cina Hammer, Air Hammer, Kami nyayogikeun jasa OEM sareng bagian ngagantian pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda konsumén urang. Kami nyayogikeun harga kalapa pikeun barang anu berkualitas sareng kami badé mastikeun kiriman anjeun ditanganan gancang ku departemen logistik kami. Kami ngarep pisan gaduh kasempetan kanggo pendak sareng anjeun sareng ningali kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalanjutkeun bisnis anjeun nyalira.

ioi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami