Multi-fungsi Pipa Twisting Mesin

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun generasi katilu mesin puteran pipa multi-fungsi. Éta nganggo téknologi unik pikeun ngolah pipa buleud kana tabung utas anu benten bentukna. Pangaruh produk na tiasa pasagi, segi opat, poligonal, elips sareng bentuk anu sanés. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa ngendalikeun panjang, arah, sareng jarak antara dua benang, Éta tiasa ngolah tabung buleud kana sababaraha bentuk bahan tabung hiasan. Mesin puteran pipa multi-fungsi mangrupikeun produk anu diulas dina mesin pembentuk profil HBMS.


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu mangrupikeun generasi katilu mesin puteran pipa multi-fungsi. Éta nganggo téknologi unik pikeun ngolah pipa buleud kana tabung utas anu benten bentukna. Pangaruh produk na tiasa pasagi, segi opat, poligonal, elips sareng bentuk anu sanés. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa ngendalikeun panjang, arah, sareng jarak antara dua benang, Éta tiasa ngolah tabung buleud kana sababaraha bentuk bahan tabung hiasan. Mesin puteran pipa multi-fungsi mangrupikeun produk anu diulas dina mesin pembentuk profil HBMS. Sajauh ieu, mesin jenis ieu parantos eupan balik saé nampi ku palanggan saprak éta dipasarkeun, sareng éta ngagaduhan kauntungan anu lumayan pikeun palanggan anu ngagaduhan mesin sapertos kieu. Sumawona, salaku desainer mesin sareng pamekar, urang gaduh patén éksklusif pikeun mesin ieu, saheulaanan, salaku Salah sahiji pabrik mesin beusi tempa anu kawéntar di Cina, HBMS nyayogikeun anjeun pikeun mesin puteran pipa multi-fungsi kualitas luhur.

Jinis anu béda tina HBMS multi-fungsi Pipa Twisting Machine
HBMS nawiskeun dua jinis Mesin Pipa Twisting multi-fungsi: MS-LG60 sareng MS-LG114
1. Dina hal kapasitas pangolahan, kisaran pengolahan mesin MS-LG60 nyaéta pipa buleud φ16-φ60mm, sedengkeun kisaran pengolahan mesin MS-LG114 nyaéta φ40-φ114mm.
2. Tina ngabandingkeun efisiensi ngolah, laju ngolah mesin MS-LG60 sakitar 6 m / mnt, sareng kecepatan ngolah mesin MS-LG114 nyaéta 4,5 m / mnt.

Wangun Produk

GTRY

Bentukna béda pola

HRUYTR

Gambar produk saleresna
Multi-function Pipe Twisting Machine (1)

Fitur umum HBMS multi-fungsi Pipa Twisting Machine
1. Antar muka operasi Cina sareng Inggris anu divisualisasikeun.
2. Sababaraha modeu pamrosésan sayogi (modél ruas tunggal, modél dua ruas, modeu multi-ruas)
3. Kontrol waktos ngahontal 0,01 detik, sareng presisi ngolah produk tinggi.
4. Puterkeun sirah
5. Geser presisi
6. Posisi marake tepat
7. pitch adjustable
8. Kontrol manual / otomatis, kalayan saklar suku
9. Efisiensi kerja tinggi
10. Gampang dijaga
11. Operasi aman sareng dipercaya
12. Operasi lemes
13. Gampang dianggo

Kapang kantétan (Sét) 7
Ukuran kapang (mm) φ16, φ20, φ25, φ32, φ40, φ50, φ60
Panjang bahan (m) 0,5-6
Diaméter pipa (mm) 16-60
kandel (mm) 0.8-1.5
Daya motor di luhur mesin (kw) 2.2 (4P)
Kakuatan motor forstretching (kw) 2.2
Kakuatan hidrolik (kw) 2.2
Giliran (R / mnt) 1440
Voltaseu 380v
Metodeu drive Hidrolik
Bahan mesin Tambaga, kuningan, beusi, aluminium, stainless steel
Manjang tube 3%
 MUIL (1)  MUIL (4)
ukuran mesin (mm) L8000 * W600 * H1250
ukuran paking (mm) L2050 * W650 * H1350
L2050 * W650 * H1000
L4050 * W650 * H1000
Palét MS '(PC 3 bungkus
total volume (m³ 5.77
Beurat Bersih (KG) 2000
Beurat Kotor (KG) 2300

 

Kapang kantétan (Sét) 6
Ukuran kapang (mm) φ40, φ48, φ63, φ76, φ89 , φ114
Panjang bahan (m) 0,5-6
Diaméter pipa (mm) 40-114
kandel (mm) 1.0-2.5
Daya motor di luhur mesin (kw) 3 (4P)
Kakuatan motor forstretching (kw) 2.2
Kakuatan hidrolik (kw) 2.2
Giliran (R / mnt) 960
Voltaseu 380v
Metodeu drive Hidrolik
Bahan mesin Tambaga, kuningan, beusi, aluminium, stainless steel
Manjang tube < 2%
 MUIL (3)  MUIL (2)
ukuran mesin (mm) L9000 * W800 * H1400
ukuran paking (mm) L2550 * W850 * H1500 L2550 * W850 * H1100 L4050 * W850 * H1100
Palét MS '(PC 3 bungkus
total volume (m³ 9.43
Beurat Bersih (KG) 2700
Beurat Kotor (KG) 3000

Naha mesin HBMS kasohor pisan?

Salaku produsén anu gaduh téknologi dipaténkeun, urang gaduh pamahaman anu jelas ngeunaan struktur sareng kamampuan ngolah mesin sareng tiasa nyumponan sarat anu béda pikeun palanggan anu béda.
Salaku mesin pamrosésan pikeun bahan beusi tempa, kagancangan pengolahanana gancang, pangaruh produk na saé, sareng éta bakal ngahasilkeun tingkat pangasilan anu lumayan ka konsumén;
Tingkat kagagalan anu lemah sareng pangropéa anu gampang, sahingga mesin tiasa dianggo pikeun waktos anu lami;
Pangalaman anu euyeub sareng layanan purna jual anu saé, sahingga masalah konsumén tiasa direngsekeun dina munggaran waktu;
Cetakan sareng produk énggal dikembangkeun unggal taun ngahasilkeun titik pertumbuhan énggal pikeun ékspansi pasar konsumén.
Produkna parantos dijual ka Koréa Kidul, Thailand, Australia, Asia Tengah, Rusia, Afrika Kidul, India sareng seueur daérah sanés, sareng nampi umpan balik penjualan anu saé.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami