Warta

  • Kumaha ngaidentifikasi tingkat produk seni beusi

    Produkna umumna dibagi kana dua kategori, hiji kanggo penempaan, anu utamina didamel tina produk beusi ku leungeun. Karakteristik tina jenis produk beusi ieu nyaéta bahan anu murni murni, eusi karbon, sareng padamelan anu réngsé rumit pisan sareng pas. , Pelumasan penampilan t ...
    Maca deui
  • Aplikasi téknologi pembuatan dasi dina produksi alat-alat beusi

    (1) prosés produksi gulung sareng formulasi na Kombinasi séri prosedur pengolahan anu ingot atanapi billet digulung janten bahan gulung anu minuhan sarat téknis disebat prosés produksi gulung. Ngatur pro rolling ...
    Maca deui
  • Sarat dasar pikeun kualitas produk

    (1) Ukuran produksi sareng ukuran anu diperyogikeun ku gambar, numutkeun ciri anu béda-béda dina produk, ngamungkinkeun tambah atanapi dikurangan sarébu simpangan. (2) produkna kedah rata, lempeng, lempeng, sareng lemes, busur kedah lemes sareng buleud, teu kedah disto ...
    Maca deui