Mesin motong seuneu / Plasma

Pedaran pondok:

1). Sakabeh ngadopsi struktur dilas lengkep, sumbu YX ngadopsi transmisi sabuk sinkronisasi presisi domestik, sareng sumbu Z ngadopsi penyesuaian jangkungna otomatis pikeun mastikeun laju motong sareng
katepatan.
2). Profésional motong panel logam ipis sareng pelat handap, sareng akurasi motong ngahontal standar.
3). Suplai kakuatan plasma anu tiasa diatur ayeuna dianggo pikeun ngatur arus numutkeun kandelna
tina matéri pikeun mastikeun yén bahan motong bébas tina burrs.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik kinerja

1). Sakabeh ngadopsi struktur dilas lengkep, sumbu YX ngadopsi transmisi sabuk sinkronisasi presisi domestik, sareng sumbu Z ngadopsi penyesuaian jangkungna otomatis pikeun mastikeun laju motong sareng
katepatan.
2). Profésional motong panel logam ipis sareng pelat handap, sareng akurasi motong ngahontal standar.
3). Suplai kakuatan plasma anu tiasa diatur ayeuna dianggo pikeun ngatur arus numutkeun kandelna
tina matéri pikeun mastikeun yén bahan motong bébas tina burrs.
4). Ruang panyimpenan kapasitas ageung, simpen langkung ti 100 ngolah file dina waktos anu sami, maca sareng ngolah sawenang-wenang.
5). Ngagunakeun dua padika, panganteur USB sareng modél panyambungna, pangiriman data tiasa réngsé langsung, nyolok sareng muter.
6). Sisindiran leutik, rapih, teu aya serelek slag, teu kedah istirahat sékundér sareng ngolahna.
7). Mesin ieu utamina cocog pikeun ngolah bahan logam sapertos waja
piring \ aluminium \ beusi \ tambaga.
8). Sistem kontrol ngadopsi sistem kontrol Star Star Beijing (milik AS), anu ngagaduhan stabilitas anu hadé sareng kamampuan anti anti gangguan salaku Asing.

modél MS-1530
Kakuatan input 220 / 380V ± 10% V AC, 50 / 60HZ, 220W
Sistem Kontrol SF-2012AH
Gas motong gas Kompresor hawa
Gas motong seuneu Oksigén + asetilén atanapi propana
Rel pituduh (L * W * H) 3500 × 273 × 60
Motong épéktip 1500 × 3000
Laju motong 50-3000 (Max 4000)
Kecepatan motong seuneu (mm) 5-150 (oksigén + asetilén atanapi propana)
Laju motong plasma (mm) 2-30mm numutkeun suplai kakuatan plasma
Akurasi damel ± 0.2mm / m
Kakuatan Plasma jangkungna obor 60-200A Pangaturan jangkungna listrik, busur
parangkat lunak SmartNest Atanapi Fastcam
Tekanan hawa Max 0,1
Tekanan oksigén Max 0,7

Kami nyobian kaunggulan, panyadia konsumén ", ngaharepkeun janten tim kerjasama anu paling nguntungkeun sareng perusahaan dominan pikeun staf, pamasok sareng pembeli, sadar pangsa nilai sareng iklan kontinyu pikeun Harga Grosir Cina Las obor CNC Plasma Power Source EMC-130 pikeun CNC Plasma Mesin motong, Nalika nganggo prinsip "dumasar iman, konsumén heula", kami ngabagéakeun palanggan pikeun telepon atanapi e-mail ka kami pikeun gawé babarengan.
Harga Grosir China Plasma Plasma, Sumber Daya, Kami mastikeun ka umum, kerjasama, kaayaan win-win salaku prinsip urang, taat kana filsafat hirup ku kualitas, tetep dikembangkeun ku kajujuran, leres-leres ngarepkeun ngawangun hubungan anu saé sareng seueur deui sareng seueur deui palanggan sareng rerencangan, pikeun ngahontal kaayaan win-win sareng kamakmuran umum.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami