Mesin Angle Tube Tube Square

Pedaran pondok:

Babarengan filsafat perusahaan "Berorientasi Klién", program ngatur kualitas luhur anu ketat, alat-alat produksi canggih sareng staf R&D padet, kami teras-terasan nganteurkeun solusi kualitas premium, produk sareng jasa anu luhung sareng kisaran harga agrésif pikeun MESIN BENTUK SUKU TUBE, Janten perusahaan anu masih ngora, urang panginten sanés luhur, tapi urang nyobian anu pangsaéna pikeun umum janten pasangan anjeun anu langkung unggul.


Detil Produk

Tanda Produk

Babarengan filsafat perusahaan "Berorientasi Klién", program ngatur kualitas luhur anu ketat, alat-alat produksi canggih sareng staf R&D padet, kami teras-terasan nganteurkeun solusi kualitas premium, produk sareng jasa anu luhung sareng kisaran harga agrésif pikeun MESIN BENTUK SUKU TUBE, Janten perusahaan anu masih ngora, urang panginten sanés luhur, tapi urang nyobian anu pangsaéna pikeun umum janten pasangan anjeun anu langkung unggul.
MESIN ANGLEG TUBE SQUARE TUBE, Perusahaan propésional ti sakumna dunya nyandak urang salaku mitra jangka panjang sareng stabil. Kami parantos ngajaga hubungan bisnis awét sareng langkung ti 200 grosir di Jepang, Korea, AS, Inggris, Jérman, Kanada, Perancis, Italia, Polandia, Afrika Kidul, Ghana, Nigeria jsb.

Disaliksik sareng dikembangkeun pikeun industri produk logam, éta sadar dina posisi sudut, ukuran ukuran, gampang kahartos, aman sareng praktis, sareng akurat dina sudutna. Éta ngajawab masalah anu nyusahkeun tina sudut punch dina industri tradisional

Parameter Mesin

modél MS-R080 / 100/125/150/180
Voltaseu: 380V / 50HZ / 3-fase
kakuatan 4KW / 5.5KW
Bahan ngolah Besi, aluminium, stainless steel, pipa tambaga
Kandel ngolah 0.3-3mm
Jinis drive Hidrolik
Kapasitas tanki bahan beuleum 40L
beurat 380KG
Ukuran mesin 800 * 800 * 1600mm

FAQ:
Q1: Dupi anjeun nawiskeun OEM?
Leres, urang tiasa nyayogikeun OEM. Produk anjeun tiasa disesuaikan.

Q2: Kumaha carana mastikeun ngirim barang kuring dina waktosna?
Kami bakal nunjukkeun hukuman pikeun ngalanggar kontrak pikeun telat nganteurkeun unggal kontrak ka konsumén urang, anu bakal ngajagi kapentingan anjeun. Dina waktos anu sasarengan, nalika produk kalibet dina produksi, urang biasana ngan ukur ngeusi deposit. Saatos produksi réngsé, anjeun mayar pembayaran kasaimbangan, anu ogé tiasa mastikeun yén hak-hak anjeun henteu dirugikeun.

Q3: Kumaha carana ngajamin kualitas produk?
Sateuacan unggal pesenan dikonfirmasi, kami bakal komunikasi sareng konsumén syarat sareng detil na. Salami prosés produksi, urang bakal ketat nerapkeun sarat konsumén. Saatos produksi réngsé, kami bakal ngantep pelanggan mariksa kualitasna liwat pidéo atanapi gambar, sareng kami bakal ngatur bungkusan saatos nasabah yakin yén teu aya masalah. Upami aya masalah dina prosés pamariksaan, kami bakal menerkeun éta dina waktosna sareng nyayogikeun santunan ka palanggan pikeun karugian.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami