Mesin Beusi tempa

  • Multi-function Pipe Twisting Machine

    Multi-fungsi Pipa Twisting Mesin

    Ieu mangrupikeun generasi katilu mesin puteran pipa multi-fungsi. Éta nganggo téknologi unik pikeun ngolah pipa buleud kana tabung utas anu benten bentukna. Pangaruh produk na tiasa pasagi, segi opat, poligonal, elips sareng bentuk anu sanés. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa ngendalikeun panjang, arah, sareng jarak antara dua benang, Éta tiasa ngolah tabung buleud kana sababaraha bentuk bahan tabung hiasan. Mesin puteran pipa multi-fungsi mangrupikeun produk anu diulas dina mesin pembentuk profil HBMS.

  • Hot roll Fishtail machine

    Mesin Fishtail gulung panas

    Mesin Pabrik Fishtail Panas-digulung mangrupikeun mesin anu seueur dianggo pikeun hiasan mesin beusi tempa. Éta dirarancang pikeun ngolah baja pikeun hiasan. Mesin Pabrik Fishtail Anu digulung panas ogé disebat pabrik ngagiling lauk panas. Kusabab urang kedah manaskeun bahan waja sateuacan nganggo mesin ieu.

  • Square Tube Cutting Angle Machine

    Mesin Angle Tube Tube Square

    Babarengan filsafat perusahaan "Berorientasi Klién", program ngatur kualitas luhur anu ketat, alat-alat produksi canggih sareng staf R&D padet, kami teras-terasan nganteurkeun solusi kualitas premium, produk sareng jasa anu luhung sareng kisaran harga agrésif pikeun MESIN BENTUK SUKU TUBE, Janten perusahaan anu masih ngora, urang panginten sanés luhur, tapi urang nyobian anu pangsaéna pikeun umum janten pasangan anjeun anu langkung unggul.

  • Portable Flame/Plasma Cutting Machine

    Mesin motong seuneu / Plasma

    1). Sakabeh ngadopsi struktur dilas lengkep, sumbu YX ngadopsi transmisi sabuk sinkronisasi presisi domestik, sareng sumbu Z ngadopsi penyesuaian jangkungna otomatis pikeun mastikeun laju motong sareng
    katepatan.
    2). Profésional motong panel logam ipis sareng pelat handap, sareng akurasi motong ngahontal standar.
    3). Suplai kakuatan plasma anu tiasa diatur ayeuna dianggo pikeun ngatur arus numutkeun kandelna
    tina matéri pikeun mastikeun yén bahan motong bébas tina burrs.

  • Msjb23 Series Power Press Machine

    Mesin Pencét Daya Msjb23 Series

    Mesin pencét kakuatan séri MSJB23 mangrupikeun pencét biasa. Dina produksi, prosés mencét ngahémat bahan sareng énérgi dibandingkeun sareng mesin tradisional, éta ngagaduhan efisiensi tinggi. Éta dilarapkeun ngalangkungan sababaraha cetakan sareng henteu meryogikeun sarat téknis tinggi pikeun operator. Éta tiasa ngadamel sababaraha produk anu teu tiasa diolah ku cara mésér. jadi panggunaanana beuki loba.

  • Msc 41 Series Blacksmith Power Hammer

    Msc 41 Seri panday Daya Palu

    Palsu palu ogé disebat palu kakuatan. Palu kakuatan panday seueur dianggo pikeun ngajantenkeun karya sapertos ngagambar, ngaganggu, nubruk, ngatik, ngempa, ngelas, ngabengkok sareng nyabak industri beusi tempa. Mesin ieu dipaké pikeun nungkulan logam. Sareng urang peryogi panas bahan baku ieu sateuacan diolah kana bentuk anu béda. Palu listrik panday MS kami didamel tina bahan kualitas luhur, janten dijual kalayan saé pisan di bumi sareng luar negeri.

  • H.F.W. Tube Mills

    HFW Tube Mills

    Mesin dilas pipa frékuénsi luhur nyaéta alat khusus pikeun produk pipa dilas tina waja karbon rendah atanapi bahan waja paduan rendah, nyaéta nyoco sabuk waja kana mesin, ngajantenkeun tabung ku ngabentuk roller, teras nganggo épéktipitas caket frekuensi tinggi sareng pangaruh kulit pikeun nyieun tabung ngahontal suhu las, sareng ngarengsekeun las dina ékstrusi roller ekstrusi, teras ngalangkungan pendinginan, ukuran sareng lempeng pikeun kéngingkeun pipa waja anu diperyogikeun.

  • Direct Forming to Square Tube Mill

    Ngabentuk langsung ka Mill Tube Tube

    Wangun pasagi atanapi persegi panjang dibentuk sateuacan las tabung, sareng kamajuan penting dina hal kakuatan sareng pangurangan biaya bahan.