Produk beusi tempa

  • Stair

    Tangga

    Detil Gancang Tempat Asalna Hebei, Cina Nami Merek HBMS Modél Jumlah Bahan: Aplikasi Baja hiasan beusi tempa Dimensi Standar Bahan baku bahan beusi tempa Q235 steels Technology hand forging Colour: Beusi Warna Beusi finish lemes, henteu aya waktos anti karat sahenteuna 10 taun Kualitas Kontrol pabrik pamariksaan Suplai Kamampuhan Pasokan Kamampuh 500 Ton / Ton per Bulan Rincian Kemasan 1) Palét beusi 2) pengemasan waja 3) kantong gelembung dibungkus. atanapi sakumaha sarat konsumén '. ...